16 iunie 2010

Invitatie blogmeet C.U.A. - IV

Avem plăcerea să vă anuntam cea de-a patra întâlnire a bloggerilor din Comunitatea Urbană Arieş şi să vă invităm pe toţi cei care aveţi un blog, aparţineti acestei comunităţi, şi credeţi că v-ar face plăcere să vă alăturaţi nouă.

Cel de-al patrulea blogmeet C.U.A. va avea loc vineri 18 iunie 2010, de la orele 18:00.

Gazda noastră va fi Asociaţia Slow Food Turda, reprezentată de Marta Pozsony, în locaţia Turda, Str. G-ral Dragalina 143-145 (fosta Str. Oltului).


PS: Ghidul de ajungere la cel de-al patrulea blogmeet al CUA:

- cum veniţi dinspre intersecţia de la Piaţa Romană, pe drumul de centură de deviere a traficului greu, spre Cluj, mai exact pe Str. Dr. Ioan Raţiu, până la intersecţia cu Str. Gheorghe Bariţiu, unde o luăm la stânga, pe Dragalina, iar imediat după curba de lângă Colegiul Naţional Mihai Viteazu, pe dreapta, la intersecţia cu Str. Horea, am ajuns. Ca punct de reper, e amplasat lângă un magazin de piese auto. Pentru cei care vin dinspre Oprişani (sau Câmpia Turzii), cu autobuzul – linia 10,11,12, 20, 21, treceţi podul peste Arieş, apoi numaraţi – la a treia statie cum treceţi podul coborâţi, apoi o luaţi un pic tot înainte şi pe a doua stradă la stânga, ajungeţi la Colegiul Naţional Mihai Viteazu, de unde e foarte uşor de gasit, dupa indicaţiile de pe hartă.






Veţi fi aşteptaţi cu căldura, cafea şi bună dispoziţie.

6 comentarii:

Pentru a fi protocolar, măcar o dată, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor bloggeri din comunitatea Arieş, un bălgrădean, din Valea Mureşului luat, vă doreşte să aveţi parte de linişte şi pace pentru a dispune de o întâlnire cât mai plăcută.
Doamne ajută-i !

Noa serbus mă drajilor.

eu vă doresc încă de pe acum să vă simţiţi bine şi sper ca la următoarele întâlniri să ajung şi eu !
un weekend fain s-aveţi cu toţii !

@abbilbal - balgradean (de Alba Iulia)? Iti multumim frumos pentru gandurile bune!
Si poate, de ce nu, pe cand o comunitate a bloggerilor "balgradeni"?
Si o federatie a comunitatilor locale de bloggeri?
De ce nu?
Succes, pe Mures in jos!

Da, Florine, bălgrădean de Alba Iulia, burg cu renume ce are un cartier numit Hăiuşul, cândva locuit de plutaşii ce duceau sare pe Murăş, în care Dumnezeu a rânduit să mă nasc şi IO, deşi nu am nimic în comun cu vechii plutaşi, că doar tata era măierean din Maieii Bălgradului şi mama fiică de ţăran din satul vecin Ciugud, de peste Murăş.

ne facem pirati pe aries? :))

Pipo, te rog, ne facem foarte usor plutisti.
Sper ca nu si "pirati" :))
Te invit pe pluta, sus, daca doresti, alaturi de noi.
Tine aproape, si la urmatoarea reuniune vei primii "botezul" plutei :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More