13 mai 2011

Probleme tehnice

De câteva zile tot felul de probleme tehnice cu platforma Blogger deţinută de Google, unde sunt găzduite blogurile cu domeniul blogspot.com.

Au apărut diverse erori, printre care: pagină inexistentă, platforma Blogger este în maintenanţă, şi chiar un mesaj privind imposibilitatea accesării blogului decât de către cititori invitaţi, dar şi dispariţia unor articole, sau trecerea lor ca şi postări nefinalizate.

Acest impediment nu s-a întamplat doar în legătură cu blogul comun Cu pluta pe Arieş, ci chiar şi în cazul altor bloguri personale de pe platforma Blogger, şi nu numai.


În legătură cu erorile apărute, a fost lansat zvonul privind faptul că blogul Cu pluta pe Arieş a devenit închis publicului larg. Din păcate, unele zvonuri nu s-au oprit doar la a constata, ci a şi emite diverse judecăţi, asocieri tendenţioase şi chiar atacuri la persoană (cu ţintă asupra unuia dintre colegii noştri). Nu dorim să comentăm în nici un fel reacţiile respective. Spicuind prin blogosfera locală, au apărut următoarele articole, fiecare scrise în maniera proprie:



printre altele, şi această "captură de ecran" ce dorea să dovedească morţiş că echipa plutiştilor a ales să nu îşi mai facă public blogul comun (atenţie, "captura de ecran"e insoţită de un comentariu care doreşte să asocieze o stare negativă ataşată acestei alegeri):

sursa: zamfirpop.com


Nu suntem un grup restrâns şi nici nu am avut iintenţia unei acţiuni în acest sens, de a ne restrânge cititorii, colaboratorii sau accesul la blogmeeturile organizate. De fiecare dată când sau ținut blogmeet-urile, au fost invitaţi (chiar dacă invitația nu a fost trimisă la fiecare în parte) toţi bloggeri din zona C.U.A. să se alăture acestor întâlniri şi să ia legătura cu noi dacă doresc să colaboreze cu articole pe blogul comun. Cu această ocazie, dacă mai este nevoie încă odată, reînnoim invitaţia, şi probabil, odată cu dezvoltarea noastră, vom emite şi invitaţii personale pentru cei mai emotivi.

Ne puteţi contacta oricând, ori prin formularul de contact din pagina de blog, ori contactând unul dintre plutişti, personal. Aşteptăm feed-back-ul dumneavoastră.

Dacă aţi urmărit postările din blog, inclusiv cele mai vechi, aveţi dovada acestei deschideri, şi veţi putea judeca dincolo de comentariile scrise de o persoană sau alta pe blogurile proprii sau pe diverse alte bloguri.

Ţinem să dezminţim pe această cale şi faptul că eliminăm comentariile de la postările de blog. Un singur comentariu a fost eliminat, pe considerentul că instiga la ură rasială şi discriminare, în plus conţinea şi injurii explicite. Au mai fost eliminate unele postări, în întregime (în foarte puţine cazuri), şi ca urmare a acestui fapt au dispărut şi posibilele comentarii ataşate respectivelor postări.

Vă mulţumim pentru interesul manifestat şi ne bucurăm că ne citiţi în continuare.

Navigare plăcută şi multă sănătate!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More