12 februarie 2011

BlogMeet Culinar - Februarie 2011

Plutiştii-s cunoscuţi ca fiind oameni buni, de omenie, dar mai ales foarte petrecăreţi şi veseli , atributele acestea fiindu-le încă o dată demonstrate cu ocazia BlogMeet-ului din luna Februarie , atunci când s-au întâlnit pentru a . . . găti împreunăăăă! pam-pam!

După ce a fost invitată toată naţiunea să li se alăture , au pus mână de la mână sau, mai bine zis, gură de la gură şi . . . au vâslit vârtos spre o bunătate de Friptură de Turda.

Dovada muncii lor asidue :



Iniţial, în calitatea mea de informator secret, angajat special numai şi numai pentru dvs., curioşii care nu le-au fost alături plutiştilor în acea fastuoasă zi, am vrut să vă descriu operaţiunea " Friptura de Turda ", dar mai bine o las pe Marta să facă asta, ea fiind specialista şi ea cunoscându-i mai bine secretele lui Arpi Bacsi.

Marta a tras câteva vâsle şi a fost atât de drăguţă încât a făcut rost de un loc pentru plutişti , unde să se poată desfăşura în voie , fără a fi stingheriţi că nu-s aşi în ale bucătăriei.

Eeee, dar credeţi voi că au scăpat de ochiul din umbră? În niciun caz, Florin a fost cu camera pe ei tot timpul.
(plutiştii-ţi mulţumesc frumos pentru sacrificiul făcut de tine, motiv pentru care Florin nu apare aşa des în filmări , însă recuperează cu pozele)

Dovada perseverenţei lui Florin : 

Alex`andra şi Ionuţ, fiind nişte iluştrii începători ( haha!) în ale bucătăriei, au tras cu ochiul cu mare spor, în speranţa de a prinde din zbor ceva secrete gastronomice ce le-ar putea fi utile-n viaţa de student.

Evident, nu au rămas păgubaşi, ba chiar au plecat cu burţile pline, astfel că, odată ajunşi în Cluj, la căminele studenţeşti, ori de câte ori le va fi foame, sătui de conserve, se vor gândi la mâncarea savuroasă ce au avut-o la BM-ul din februarie, iar burţile li se vor umple instantaneu de la atâta salivat.

Oana şi Mihai au dat şi ei în mintea copiilor (corupţi de studenţii mai sus amintiţi) şi s-au apucat şi ei de mâzgălit pe tablă o mâţă (cu gheruţe maaaaaaaaaari, o scăfârlie şi mai maaaare şi cu o coadă stufoasă rău, ca o perie de sârmă :)) ), un fel de element-simbol al acelei zile.

Alin a fost pedepsit să aducă vinul, el ajungând ultimul la întâlnire. A depănat împreună cu plutiştii amintiri din studenţie şi din drumeţiile sale pe munte şi au făcut schimb de impresii, iar la final s-a prognozat o viitoare întâlnire cu plutiştii pentru BM-ul din Martie în natură, la strâns de ghiocei. (vom vedea ce se alege cu planurile plutiştilor (stay tuned!)

Cristi a fost elevul model, atent la toate ,dornic să înveţe, să se simtă bine, să relaţioneze cu colegii şi cuminte, mai ceva ca un elev emoţionat în clasa I a. La final s-a dovedit şi un bun şofer, motiv pentru care cei 3 crai din Micro (da, tot 3) îi mulţumesc frumos !

Am avut şi doi invitaţi surpriză, pe Belu şi pe Manu, însă nu au putut sta până la final. Dar nu-i nimic, îi aşteptăm şi data viitoare, şi data de după data viitoare . . . şi tot aşa!


Poza de mai sus a fost ataşată aşa . . . să nu cumva să credeţi că plutiştii, oameni serioşi, la locul lor, se ţin numai de glume şi-s puşi pe şotii la orice pas. Nuuu, neică, ei au şi muncit. Sau ce, credeaţi că bucatele s-au gătit singure, la îndemnul unui simplu fâlfâit de gene ??? Făl - fâl!

După atâta muncă . . . se cuvine şi un pic de odihnă . . . şi de ce nu . . . un soooooomn bun! ( nu d-ăla cu solzi, măi, pofticioşilor!)



Să le fie de bine plutiştilor! Şi vouă la fel! Aşa vă trebuie, să salivaţi acum şi să vă murdăriţi monitoarele dacă n-aţi vrut să fiţi alături de ei !

Hai că plutiştii nu-s răi, nici egoişti ,vă invită iar alături de ei şi-n viitoarele peripeţii care se anunţă şi mai captivante!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More