23 decembrie 2010

Sărbători pe Arieş

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, plutiştii vă urează Crăciun îmbelşugat, luminos, şi un nou an plin de realizări, sănătate şi entuziasm în ceea ce întreprindeţi.
Fie ca aceasta comunitate a Arieşului să păşească în noul an cu gânduri de dezvoltare, de o mai bună înţelegere a fenomenelor care se întâmplă în acest spaţiu, şi cu mai multă implicare, fiecare după puterile sale.
Fiecare iniţiativă transparentă pentru promovarea valorilor locului şi eforturile întreprinse pentru bunăstarea comunităţii şi pentru dezvoltarea ei pe baze reale, sustenabile, pentru a lăsa un loc mai bun urmaşilor noştri, şi un climat cultural cât mai viguros şi nobil, va fi nepreţuită.
Noi, fiecare om în parte, după posibilităţile noastre de idei, timp şi chiar implicare materială, de la dealurile frătenilor şi gurile Arieşului şi până pe Arieş în sus spre munte, toţi, putem să ne aducem contribuţia noastră personală, să nu ne bazăm niciodată că autorităţile ne vor putea da totul de-a gata şi noi înşine să nu fim pregătiţi şi să nu grăbim şi să contribuim la o lume mai bună, a noastră.




Iarăşi vin sărbători
Ninge, lumină, culori,
Se-amestecă fulgii uşori
Şi veşnic e soare deasupra la nori!

Respiră adânc – e lumină
În suflet pluteşte senină,
Cu toţii încercăm să-nflorim
Scânteia luminii să fim!

O sanie alunecă uşor
Pe plaiuri pline de dor,
Câmpia o trece în zbor,
Spre munte se-ascunde în nor!

Părinţii, bunicii, nepoţii
La Turda se-adună cu toţii.
Pe străzi vibrează un colind,
Stelele pe cer în noapte se-aprind!

2 comentarii:

sa ne revedem cu bine si la anu` !
va pupa Ale pe toti !

Bună întâlnire în 2011. Pentru Noul An îţi doresc să ai parte de linişte şi pace ca să-ţi poţi vedea în tihnă de treburi. LA MULŢI ANI !

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More