16 august 2010

Sondaj

In apropierea celui de-al saselea blogmeet din Comunitatea Urbana Aries, invit pe cei interesati - autori ai blogului comun ('plutasi") si nu numai (bloggeri ai comunitatii, sau alti bloggeri interesati, ca si invitati de onoare) sa ne ajute sa stabilim locatia de desfasurare.
Ca si timp am ales joi 26 august 2010, cu o zi inaintea inceperii Zilelor Municipiului Turda, ora 18:00.
Am stabilit ca daca va fi timp favorabil, acest blogmeet se va tine in natura, si am ramas la doua propuneri mai vehiculate deocamdata, din care va invit sa alegeti:

- Valea Paraului Mic Sarat (cunoscut si sub denumirea de Moghiorus) - mai exact valea care coboara din Coltul Bailor, din apropierea cimitirului, pentru ca apoi sa se varse in Aries intre cartierul Posta Rat si catunul Sfantu Ion;
- Vestigiile Castrului Roman Potaissa (Castrul Legiunii a V-a Macedonica, nucleul vechii Potaissa).
In cazul in care si de aceasta data vremea nu va tine cu noi, vom fi nevoiti sa alegem o solutie alternativa - chiar daca respectivele locatii nu ne vor acorda "gratuitati". Propunerile pentru aceasta luna, pentru a nu ne repeta - vor fi:
- Restaurant Talora (capatul cartierului Turda Noua);
- Diva Cafe (Turda, Str. Republicii).
Vom avea timp de gandire si de analizat o propunere finala pana in ceasul al 12-lea, adica cu doua zile inaintea blogmeetului (marti 24 august - sa spunem o ora rezonabila - 12:00), pentru a putea anunta pe doritori unde va fi locatia.
Pentru a va exprima optiunea, va rog folositi chestionarele aflate in partea dreapta, unde puteti opta chiar si sub protectia anonimatului (daca pana acum aveati emotii in a va exprima parerea proprie sub o "semnatura").
Gandire placuta!
Si nu uitati - invitatia e deschisa si pentru cei mai emotivi, care au tot ezitat sa ni se alature :) (De data aceasta) nu mancam pe nimeni! :))

Update: S-a hotarat ca al saselea blogmeet C.U.A. sa se tina joi 26 august 2010, ora 18:00, in locatia Valea Moghiorus, daca vremea va tine cu noi. 70% dintre dumneavoastra, cei care ati participat la hotarare, ati ales Valea Moghiorus. Punctul de intalnire va fi statia de autobuz din Micro III, pe partea dinspre cum se merge spre centru (mai exact statia Alis, fosta statie de taxi de la Micro III, unde opresc masinile care merg pe ruta Campia Turzii-Cluj Napoca). Rugamintea - sa fim la orele 17:50 daca e posibil in punctul de intalnire, pentru a nu pierde timp, cum s-a si scurtat ziua.

Prognoza meteo e cum nu se poate mai buna pentru orele respective - temperatura placuta, deloc caniculara, sanse de precipitatii zero, vant slab cca 5 kmh sufland din sector nord-nord-est (in scadere pana la 3 kmh la orele 20:00, aproape imperceptibil), din directie cu presiune ridicata, indicand vreme stabila in continuare, cu o temperatura de cca 20-21 grade Celsius la orele 18:00, in scadere (13-14 grade la orele 20:00), odata ce ne apropiem de apusul soarelui. Nu cred ca e important - sunt detalii si despre umiditatea aerului (cca 48-50% in jurul orelor 18:00, in crestere pana spre 78-80% la orele 20:00). Cerul va fi clar, cu nori doar izolati, si nu vor fi conditii de instalare a nebulozitatii.

Fiind o intalnire in natura, si dupa orele 18:00 e important sa stim si coordonatele astronomice, pentru a ne putea organiza optim. Soarele va apune la 19:15, insa fiind inca vara, lumina difuza mai ramane prezenta un timp, intunericul se lasa doar dupa orele 20:00, asadar avem aproape doua ore la dispozitie. Luna ne va acompania pe cer de la orele 19:20 rasarind dinspre est (dinspre Viisoara) si alunecand incet spre sud (in directia Bogata-Calarasi), cu trecerea orelor.

In cazul in care, prin absurd, se intampla niste schimbari dramatice in starea vremii (posibilitatea fiind sub 1%), locatia hotarata este Diva Cafe, in centrul Turzii, pe Strada Republicii, peste drum de Winmarkt Mall.

6 comentarii:

îl bat p-ăla care alege Castrul :)) eu v-am avertizat !

Daca vremea va fi frumoasa eu am votat: Valea Moghiorus (Paraul Mic Sarat).
Si daca va fi vreme urat am votat: Diva Cafe

Votati fara grija, Alexandra nu va avea de unde sa stie cine alege Castrul :))
Sondajul e realizat astfel incat nici macar autorul sondajului sa nu poata deconspira ale cui sunt voturile, insa un vot odata acordat va fi memorat si exista un mecanism automat care impiedica dublarea votarii.

eeeee, dar Ale are intuiţie bună , aşa că, dacă ţineţi la oscioarele voastre . . . :))

sper sa fiti on-line, in asa fel incat sa pot participa si eu de pe meleaguri bihorene

@Snobis - incercam...
Dar de data asta, cum e in natura, cine stie daca avem pe acolo semnal bun.
Daca nu o sa reusim, ne revansam data viitoare, gasim o solutie.
Ai vreo propunere pentru urmatoarea intalnire, din septembrie, ca sa poti participa si tu?
De cand tot promiti ca ni te alaturi, si inca nu am reusit "minunea"!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More